Back to homepage

Disclaimer

Zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van B&B Amsterdam at Home is het niet toegestaan, informatie, beeldmateriaal en foto's die verstrekt worden via www.amsterdamathome.eu op enigerlei wijze te reproduceren of te vermenigvuldigen.

Disclaimer

B&B Amsterdam at Home besteedt de uiterste zorg aan de betrouwbaarheid en actualiteit van het op haar website gepubliceerde. Desondanks kan het voorkomen dat zich kleine onvolkomenheden voordoen. Aan de inhoud van het gepubliceerde kunnen geen rechten worden ontleend. B&B Amsterdam at Home is niet aansprakelijk voor schade als gevolg van onjuistheden, problemen veroorzaakt door, of inherent aan het verspreiden van de informatie via internet alsmede technische storingen.

Links naar websites van derde partijen

De links op deze website, welke naar websites van derde partijen leiden, staan niet onder controle van B&B Amsterdam at Home. Zij is niet verantwoordelijk voor de bereikbaarheid of de inhoud van websites van derden. Het beschikbaar stellen van websites van derden wordt door B&B Amsterdam at Home gezien als een service en niet als een vereiste.

Contact

Indien u vragen of problemen heeft, dan kunt u contact opnemen met B&B Amsterdam at Home via info@amsterdamathome.eu. Daarnaast kunt u ons ook berichten over mogelijke onjuistheden en onvolledigheden op onze website.

2010 Duckdesign, Zeewolde